mandag 14. september 2009

Årets bloggcandy hos Brit's små puslerier!

Brit er ei koslig dame, som blant annet sprer sitt hyggelige nærvær på Hobbyboden.Hun har også en egen blogg hvor hun blogger om håndarbeid, slanking, korsang, famileliv med mer.

I anledning av at hun har blogget 100 innlegg og har hatt over 10.000 innom siden sin feier hun med tidens bloggcandy. Melder du deg på bloggcandyen på bloggen hennes kan du vinne en julegavekalender spesiallaget til akkurat deg!

Uansett om du vil være med på Brit's konkurranse eller ikke, så anbefaler jeg deg å ta en tur innom den koslige bloggen "Brit's puslerier"

2 kommentarer:

Brit Strikkenerd sa...

Hei til deg:) tusen takk for at du vil være med på denne lille julegavekalenderen. Takker for innlegget og kommetarer, her blir det lodd i hopetall ser jeg, måtte du bare bli heldig:)Forøvrig alttid hyggelig å ta en tur innom deg:) GLEDER MEG TIL JUL!!

AnitaK sa...

Heisann hoppsann lillesøs, burde du ikke blogget noe strikkings snart, eller drukner du i skole??? Hos meg er det store planer om å fullføre en leggvarmer, men det er så mye i UFO haugen min at det plutselig dukker opp ferdige tinger.. Skulle ønske du kom på strikketreff i helga..klemmer i fleng