tirsdag 15. desember 2009

Oppdatering på studiefronten og mer pakker

På mandag gjorde jeg unna årets siste eksamen, tør ikke håpe på at det er den siste eksamen ever fordi jeg følte jeg var virkelig ute å kjørte på eksamen jeg hadde 10 desember. På studiet jeg tar må man ha C i alle fag for å oppnå mastergraden og tittelen statsautorisert revisor. Dommen faller i slutten av januar, så den tid den sorg.

Etter mandagens eksamen hadde klassen et heidundranses julebord hos Wallmans Salonger i Oslo. Det er litt trist å tenke på at vi i klassen ikke skal se hverandre like ofte mer. Våre veier deler seg, de fleste skal skrive masteroppgave (30 studiepoeng) andre påbygningsoppgave (10 studiepoeng) og noen slipper pga den bakgrunnen de har og vender tilbake til sin vante jobb. De fleste i klassen min (inkl. meg) er i den heldige situasjonen at vi er sendt på skolebenken av våre arbeidsgivere.

Selv skal jeg skrive masteroppgave med en "tidligere" kollega, dvs vi jobbet tidligere i den samme grupperingen, som både mitt kontor og hennes kontor har valgt å gå ut av. Så vi har kjent hverandre 4 år, men det blir allikevel spennende med et langvarig samarbeid alla en masteroppgave, samtidig som vi skal kombinere det med en del jobbing. Problemstillingen vår er "Hvordan kan revisjon redusere den økonomiske kriminaliteten i bygg- og anleggsbransjen ytterligere enn det gjøres i dag?" Gleder oss masse til å ta fatt på dette, og vi var i møte med Skatt Sør på onsdag, så her er det ikke juleferie enda. Det skal leveres et forprosjekt til oppgaven og det skal vi levere innen 15 januar, så det er bare å stå på. Masteroppgaven skal forresten leveres 1. september 2010!

Det var litt om ståa på en av privatfrontene. Har fått noen fine pakker i kalenderen de siste dagene også.

12. Et nøste fritidsgarn i nok en lekker farge.
13. Oppskrift på lusekatter og to poser sjokoladedrikk..mmm
14. Filtenål
15. To julepynt til treet
16. To dalebabyoppskrifter - et teppe og et søt hentesett
17. CD - Maria Aredondo - Min Jul
18. 6 rosa hjerteknapper og 6 runde blå knapper

TUSEN TAKK, Lena!

8 kommentarer:

Felisi sa...

Flotte gaver du har fått! Jeg kjenner jeg er veldig glad for at jeg ikke skal skrive den oppgaven din... Lykke til, du greier det sikkert veldig bra!

LivM sa...

Så utrolig mange flotte kalendergaver du har fått.
Er innom for å ønske deg en riktig God Jul og et Godt Nytt År!

HildeP. sa...

Heisan!
Så mye fine kalendergaver du har fått, lekkert! : ) Jeg kan GRATULERE deg, og fortelle at det kommer en pakke til! Du har vunnet 3. premie i min give away! : ) Du har vunnet et par grytekluter, men om du ønsker kan du velge deg pulsvarmere i stedet. Du ser hva som passer deg best. Gratulerer, mer info finner du på bloggen min. Ha en flott lørdagskveld!

Klem Hilde

Hanne sa...

Lykke til med eksamensresultatet og lykke til på masterutdanning, jeg er sikker på at det går strålende. Jeg startet på min masterutdanning i høst, dog innenfor et annet felt enn deg da, master i helsevitenskap. Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min. Ønsker deg ei riktig god jul og et fantastisk nytt bloggår i 2010.

sol sa...

Lykke til med masteroppgaven, unn deg en deilig juleferie først. God jul!

Fidus sa...

God jul til deg og, Baddie! Spennende masteroppgave, problemstillingen er utfordrende, spesielt med hensyn til utenlandsk arbeidskraft.
Idag kommer vi ikke utenom været heller. 0 grader her, fra ALLE de kuldegradene til 0 på ingen tid.
Vi skal forresten til Darbu snart, skal vinke til deg på veien, jeg.

Frk. Chilli sa...

Innom for å ønske deg en herlig romjulstid. Syns og det var kjempekoslig å treffe deg i Tananger, og jeg skal tilbake i 2010, var for gøy der til å ikke dra tilbake;) Håper du nyter ferien og er klar til nye innsats på alle fronter når det nye året banken på:)

AnitaK sa...

Johooo, bare innom for å rapportere om at sokkestrikking på Austermann går så det suser, skulle bare testoppleggepittelitt i går kveld og vips hadde jeg strikket 30 omganger på en ny sokk. Kjempedeilig garn, så du må bare hive deg på sokkestrikkingen du også :) har forresten kjøpt meg flybillett, har du togbillett? Nå er det jo rett før, og jeg gleder meg masse!! Lykke til med oppgaveskriving forresten, det klarer du sikkert helt flott!!! Klemmer i fleng