søndag 7. september 2008

Fremdrift julestrømpe

Har lenge syntes at Dimensions har mange fine juledesign. Flere av dem har vært å få kjøpt via Atelje Margaretha, men de har vært ekstremt dyre! Og siden de er så detaljerte og tidkrevende, har jeg ikke hatt samvittighet til å kjøpe meg enda et prosjekt, da jeg har x.ant jeg burde ha avsluttet.

Men nå har det seg sånn at gubben min har kjøpt mye via e-bay for en vesentlig billigere penge enn det man kjøper det for her i Norge. Han har satt meg inn i dette shopping eldoradoet. Og etter å ha kikket rundt på hva man kan få kjøpt, er det fare for at visa'n går varm, for det er jo så mye billigere.

31.juli bestilte jeg denne herligheten på E-bay:


7.august lå den i postkassa mi! For den nette sum av 180 NOK (inkl frakt). Hadde jeg bestilt den fra A. Margaretha 519 NOK (inkl. frakt og ekspedisjon). Så da kan jeg med god samvittighet bruke så lang tid som bare det.

Fremdrift uke 1:


Fremdrift uke 2:


Fremdrift uke 3: ingen fremdrift. Var kun i blåfjellstrikkemodus.

Fremdrift uke 4:


Har også denne liggende (Kjøpt medio aug. 08 på E-bay. Kun sortert trådene):


Når vi en gang skal kjøpe det som skal bli huset vårt for resten av livet (forhåpentligvis), må det være et hus med stor peis! Synes det er så koslig med strømper som henger på peisen (veldig amerikansk men). Har planer om å brodere en til hver familiemedlem. Skal i første omgang lage en til meg og en til samboeren. Vil nok legge i vei på 2 til med tid og stunder, da vi planlegger 2 barn. Nå er disse stømpene veldig detaljerte og tidkrevende, så vi får se hvor mange det blir....

5 kommentarer:

turvid sa...

Oi - for en jobb. Masse lykke til!

Solveig sa...

Imponerende at noen rorker å begynne på en slik jobb. De blir kjempefine begge to. Lykke til!

Hanne sa...

Wow, har aldri sett noe lignende. Nydelig, og litt av en jobb. Blir moro å følge med på fremdriften.

binni sa...

Ojojojoj. Kor flink du e! Lykke t videre me julestrømpa din. Stå på videre i dine håndarbeidsprosjekt.

Milla sa...

Wow... Du har virkelig satt deg til med mye jobb =) Kjempekoselige strømper du har funnet deg. Ha ein flott helj...