lørdag 24. oktober 2009

Med en femtilapp i lomma kan du komme langt!

Margrethe er ei kreativ og sprudlende jente som frekventerer diverse forum og som har en utrolig koselig blogg. I den siste tiden har det vært veldig mye fokus på eksklusivt og vanskelig tilgjengelig garn på enkelte forum. For å bevise at man kan få mye fint ut i fra ordinært garn fant hun på en along som heter "Med en femtilapp i lomma".

Du har 50 kr til rådighet, dvs. du kan ikke kjøpe et nøste til 79 kr og argumentere for at du kun har brukt halvparten. Salgsvarer skal regnes til ordinær pris.Det blir spennende og inspirerende å se hva som blir tryllet frem i tiden fremover. Selv har jeg "tyvstartet" litt, for jeg tente på ideen da Margrethe luftet den.

Mønster: "Strikk til småtten" fra Myk start - lue, krage og vottesokker
Str: nyfødt
Pinnestr: 2,5
Garn: Shetland Soft fra Malsen & Mor
Farge: Elegance (lavendel)
Garnforbruk: nesten et nøste
Garnkostnad: for hele settet 35 kr (lue; 15, krage;9 og vottesokker; 11)I går hadde jeg lyst på et kjapt prosjekt. Da kom jeg på at jeg hadde igjen nesten et nøste PT3 (hadde brukt 10 m) fra jeg strikket rødnissevotter til lillesøsteren min i fjor. Garnet ble tryllet om til tova rødnissevotter i str 3-5 år i løpet av kvelden. Disse har ingen mottaker for øyeblikket.Mønster: tova rødnissevotter fra PT-design, Månetoppen
Str: 3-5 år
Pinnestr: 6
Garn: PT3
Farge: 7023 mørke rød
Garnforbruk: nesten et nøste
Garnkostnad: 29 kr

9 kommentarer:

Mmmarianne sa...

Herlige resultater av 50-lappen! Deler din entusiasme for alongen!

Ha en trivelig helg!

Hanne sa...

Det var virkelig fine produkt for en femtilapp. Det beviser vel bare at det trenger ikke å koste hunden for å lage fine ting :D Ønsker deg en riktig fin lørdagskveld :)

AnitaK sa...

Så flink du er...og så babysett da...men du fyller vel opp lageret til fremtidige små :) Ha en flott kveld, jeg har vært på KNerten jeg :) Klemmer i fleng

Frk. Badegakk sa...

Utrolig flott! Og så bare av ett nøste! Det er jo fantastisk=)
Godt å se at det kan komme flotte ting ut av en billig penge også=D

Margrethe sa...

Takk for fine ord, baddie!

Jeg har litt shetland soft liggende her, så jeg tror jeg må se hvor langt jeg kan komme for et nøste. Luen din var superfin, så tror jeg skal se om jeg kan ordne noe lignende til Julie :)

Petronella sa...

Flotte resultater til en billig penge - Det er jo nesten som med kindereggene - Bare hyggelige overraskelser :-)

AnitaK sa...

Riktig god helg, satser på mye strikketid vettu...Det skal ikke stå på ambisjonene!!!

AnitaK sa...

Hei lillesøster! Har en hilsen til deg i bloggen min. Klemmer i fleng

Anonym sa...

Kjempefint sett! Jeg er litt overrasket over at du fikk alt sammen ut av bare ett nøste :-) Jeg har selv strikket noen enkle rillestrikkede babyluer i Shetland soft, og de er blitt kjempemyke og deilige etter en vask!