søndag 15. november 2009

Blackberry Multnomah

Tidligere i høststrikket Synnøve et nydelig sjal i garnet Zauberball, farge Tropical fishes (regnbuefarger). Jeg ble nysgjerrig på garnet, og det viste seg at yndlingsnettbutikken min selger Zauberball, så VISA-kortet glødet i løpet av 1-2-3. Jeg kjøpte et nøste blackberry (mørkmørk lilla til lyse rosa) og Fuchsia Garden (går i varme farger fra mørk lilla til gult). Nøstene dumpet ned i postkassa i midten av september, og jeg har forresten vært flink å ikke kjøpt garn siden!

Så skulle den uerfarne sjalstrikkeren med kun et Feather&Fan på samvittigheten, finne seg en passende oppskrift. Valget falgt på Multnomah, da det går en along på det på Hobbyboden, og jeg fant ut at flere på Ravelry hadde brukt Zauberball til dette sjalet.

Godt hjulpet av gode venner på Hobbyboden fullførte jeg sjalet på 4 dager!Sjalet er ikke blokket på bildene...må ut å kjøpe en haug med knappenåler først! Men sjalet er allerede i bruk.

Harde fakta:
Mønster:
Multnomah
"Modifikasjoner": strikket rettstrikk frem til jeg hadde 265 masker. Ti repitisjoner av feather&fan.
Vansklighetgrad:lett
Garn: Zauberball Blackberry
Pinnenr: 4 (felte av med 5,5)
Garnforbruk: 94 gram

8 kommentarer:

Frk. Chilli sa...

Det var knallfint:) Jeg har og et nøste liggende av den fargen, har prøvd på sokker i det, men syns ikke det var noe, så det er tilbake i sin opprinnelige tilstand. Men kanskje dette hadde vært et alternativ:) Lekkert var det!!

MirreVirre sa...

Kjempefint sjal! Ble så nysgjerrig på garnet at jeg forsvant inn på 123knit og kjøpte... tihi, jeg er jammen lett å påvirke!
Ha en finfin uke!

Hanne sa...

Kjempe lekkert sjal :)

Marit sa...

Det ble kjempelekkert. :)
Denne fargen var den som ble solgt ut først hos meg, så den må jeg visst skaffe igjen. :)

AnitaK sa...

Jøss så lekkert det sjalet ble.. Og så flink som du har vært. Jeg har ikke knekt sjalkoden ennå, men det blir snart nå. Må bare få unna noen få andre prosjekter først. Klarte du å få hele dette sjalet ut av bare en ball altså? Tror seriøst at jeg må kjøpe noen slike baller jeg også :) Klemmer i fleng

Fidus sa...

Så flott sjalet er og en helt nydelig farge! Mulig dette er noe jeg må gjøre og... Nå drar jeg snart på skøytebanen, det regner, men har man en sønn som går på lengdeløpskøyter, bryr man seg ikke er døtt om været ( eller setter seg i varmestua med en kopp kaffe og hekletøy.) Ha en flott kveld, tv kveld idag, veit du!

LivM sa...

Sjalet ditt ble virkelig supert!

Siddis back home sa...

Så flott sjal! Farlig å kjøpe garn, forsvant fort $160.00 igår kveld, lurer på hva som kommer i posten, hi, hi...