fredag 17. oktober 2008

Tur til Brûgge og sykehusinnleggelse

De siste ukene har rast av sted, og bloggen har blitt forskjømt.

Masterstudiene i regnskap og revisjon krever sitt, og nå nærmer det seg første eksamen, nemmelig neste fredag. Bitter negler.....

Fra 3-5 oktober var vi på firmatur til Brûgge med jobben min.


Vi var en gjeng på 93 stk, og det var kjempeartig å hilse på den bedre halvdelen til mine kolleger.

På lørdag hadde vi rebusløp i Brûgge:
- vi var innom pommes frites museet (det er faktisk en belgisk oppfinnelse)

- vi lagde sjokelade på en sjokeladefabrikk
(mmmm...)

- hadde ølsmakingskurs (belgisk øl skal vist være populært i store deler av Europa)

- vi var på kanaltur på kanalene.Meg og min bedre halvdel, Stian <3

Til lunsje spiste vi nasjonalretten blåskjell og pommes frites. Dette var den første og siste gangen jeg spiser blåskjell...
På kvelden tok vi hestedrosjer fra hotellet ut til et koselig lite slott, hvor vi spiste en bedre 3 retters middag.

Søndag hadde vi til fri disposisjon, så da vandret vi rundt i den koslige byen, var innom et par imponerende kirker og bygninger, shoppet litt og koste oss med god mat.

Da vi skulle hjem på søndag var selvfølgelig flyet vårt forsinket. Arbeidsgiveren vår hadde fordelt oss på 3 fly hjem, for å være gardert mot å miste hele arbeidsstokken om uhellet skulle være ute. Vi skulle fly via København til Oslo, og hadde en times margin å gå på i København. På grunn av forsinkelsene ankom vi København 1,5 timer senere enn forventet. Vi viste ingen ting da vi gikk av flyet i København, vi stormet igjennom flyplassen, på tavlene sto det clossing på gaten vår. Da vi kom på gaten fikk vi en positiv overraskelse SAS hadde holdt igjen flyet vårt! Vi var 20 av 120 passasjer. Og da vi kom på Gardermoen fikk vi nok en positiv overraskelse, de hadde rukket å lempe baggasjen vår over i det nye flyet!

Da vi kom hjem natt til søndag ble kattene våre hoppende glade. De hadde vært alene for første gang over en hel helg. Ja, ikke helt alene riktignok for mamma hadde vært innom de 3x daglig.

Jeg følte meg ikke helt bra på søndag, gikk på skolen mandag og tirsdag, men var ikke i form. På tirsdag ble jeg akutt verre, kunne ikke være mer en 5 meter unna et toalett. Onsdagen kom og gikk uten bedring. På torsdag ville mamma ha meg til legen. Et lite stikk i fingen, og CRP'n viste 154. Legen min slo fast at dette ikke var noe som gikk, og ville ha meg innlagt på sykehuset. Jeg var egentlig ikke så villig til det, men medisin er ikke mitt fagfelt så man må vel stole på legen. Da jeg kom på sykehuset fikk jeg intravenøs væske, for å komme meg fortere. CRP'n gikk ikke ned på fredag :-(, så slapp ikke ut før lørdag, da var CRP'n 86. Legene mente at det måtte ha vært noe jeg hadde spist i Belgia som jeg ikke hadde tålt, antakelig blåskjellene. En utrolig kjedelig uke!
Å være på sykehus må være verre enn å være i fengsel. Jeg ble lagt på isolat da de fryktet at jeg kunne være smittsom, jeg hadde jo vært i det store utland. Der var det fire hvite vegger, ingen bilder på veggene, så vidt det var noen dusefarger på gardinene, ingen tv, ingen radio og ingen internett tilgang.

Kommer tilbake med en oppdatering på håndarbeidsfronten i løpet av helgen (isskrapevott, selekjole fra Nøstebarn og brodert julestrømpe)

7 kommentarer:

lise sa...

Så kjekt, tenkte jeg da jeg leste, men så ble det verre... Godt du er frisk igjen nå, og at det ikke var så alvorlig. Trist med pusen som døde.

Elisabeth sa...

Fin tur, men synd at du ble liggende på sykehus.. Gleder meg til å se oppdatering med strikk, spesielt kjolen :) Fortsatt god helg, og takk for besøket i bloggen!

turvid sa...

Turen hørtes jo fin ut, det etterpå var litt verre....

sol sa...

Belgia er et herlig land, synd du ble så dårlig av maten.

Beate sa...

Hei. Koselig at du tittet innom bloggen min. Det er Gjesdal som har engleduken i et av tovebladene sine, men jeg så akkurat at oppskriften på engleduken faktisk finnes i julehobbybladet som familien gir ut. Det finnes i butikkene nå :)

Heklejenta/Berit sa...

Takk for hyggelig kommentar i bloggen min.

Brûgge er en flott by, jeg skulle veldig gjerne ha tatt en tur tilbake dit.

Synnøve sa...

Ser ut til at dere hadde en fin tur, men så kjipt og bli syk etterpå da. Men godt å høre at du har fått hjelp og er på bedringens vei.