mandag 3. november 2008

Tiden flyr, men litt fremgang på håndarbeidsfronten

Burde egentlig sittet å skrevet nonstop på en fagoppgave i forretningsjus, men en lunsjpause må man vel få lov til å ta. Studiene tar enormt med tid, og derfor blir det litt mellom hver oppdatering.

Jeg er ferdig med en julegave :-) En isskrapevott etter oppskriften til Madevik, som du kan finne her: Madeviks isskrapevott
Brukte i overkant av 1 nøste Østlandsgarn samt litte granne Funnygarn. Isskrapen er kjøpt på Biltema. Tovet 1 gang i vaskemskinen på 60 grader, og ble damestørrelse som planlagt.
Innimellom syr jeg på julestrømpa mi, som definitivt ikke blir ferdig til jul i år for den er veldig detaljert. Men det kommer alltids en jul til neste år også.Har hentet opp en ufo fra kurven, for å kanskje få den ferdig....En blåfjellgenser i størrelse 4 år. Er noe ordentlig herk å strikke på pinne 15 og med tre tråder.
Mottakeren er for tida 1,5 år så det er ikke noe hast...men denne genseren har tidligere vært mamma's ufo og den ble aldri ferdig og den egentlige mottakeren blir snart 7....(rekte opp det mamma hadde gjort, for vi har forskjellig strikkefasthet)


Hovedprosjektet mitt nå er Lace Ribbon Scarf
Dette er en julegave til en venninne som bor på Sørlandet. Vi ser hverandre dessverre ikke så ofte, så jeg hadde tenkt å levere gaven når jeg drar ned til henne neste uke. Begynte på skjerfet på torsdag, og det er nå 60 cm langt og har 11 repetisjoner. Satser på å få det ca 180 langt innen mandag...holder nok hardt. Skjerfet strikkes i New Zealand Lambswool plum, herlig garn. Litt gal fargegjengivelse..

3 kommentarer:

Angelita sa...

Å, det blir et knallkoselig broderi!

mimouna sa...

Det er godt med litt avveksling fra lesingen, da er et håndarbeid kjekt å ha. Så får det bli ferdig når det blir ferdig. :o)

Isskarepevottene er fine, veldig greie å ha liggende i bilen. Brr så kaldt det er å skrape vinduer uten noe på hendene!

LivM sa...

Nydelig skjerf i en herlig farge! Heldige venninne!