tirsdag 3. februar 2009

På pinnene og velkomstpakke i Hobbyklubben

Må vise fram underveisbilder, siden jeg ikke har fått ferdigstilt noe på en stund. Holder på med et Nøstebarnteppe i rillestrikk. La opp 190 masker og strikker rett,rett,rett,rett i det uendelige.

Teppet måler pr. tidspunkt 78(lengde)* 100(bredde).
Har igjen 42 gram av hesp nummer to. Er litt vanskelig å gjengi fargen på garnet. Strikker teppet i New Zealand lambswooll, farge sart grønn.

Litt underveisbilder:

Har lenge prøvd å motstå å melde meg inn i Hobbyklubben, men for litt siden klarte ikke shoppinggenet å motstå lenger, og på lørdag fikk jeg pakken. Har lest på Hobbyboden at det er noen som har hatt litt trøbbel med Hobbyklubben. Det første jeg får se når jeg åpner pakken er at jeg har fått to utgaver av Feminin strikk og ingen Strikk - en reise til indre ro. Sendte en melding via siden deres, og fikk svar i dag. De skal sende boken som manglet og jeg fikk beholde begge Feminin Strikk bøkene, uten å betale noe ekstra. Det er jo god service.Valgte Feminin Strikk og Strikk en reise til indre ro som mine velkomstbøker.
Bestilte i tillegg ABC Strikk, ABC Brodering og ABC Hekling, Krymp og Trendy hekling (var tomme for den, så den ettersendes). De ekstra bøkene kostet 79 kr stykket.
Valgte sokkepakken som velkomstgave; to nøster Mirasol Alpakka, HW strømpepinner 2,5mm, perler og sokkeoppskrift. Fikk i tillegg noe skvip; kort, sysett og sytråd.
Hele sulla mitten kosta meg 494 og det synes jeg det er verdt. Håper bare jeg ikke opplever problemene i forhold til avbestilling slik andre har gjort.

7 kommentarer:

~Ditten~ sa...

Nei, nei, ikke frist meg :) Ha en fortsatt fin dag!

HobbyMegHer sa...

Hei!
Jeg venter også på en liknende pakke. Gleder meg!
Da jeg var medlem for en stund siden, så var det aldri problemer med avbest... Håper det fortsetter!
Og nøstebarnteppene er jo kjempedeilige! Så fin farge du har valgt!

Solveig sa...

Slikt et teppe blir lett og deilig, men det tærer på tålmodigheten å strikke rett, rett og rett. Strikket et før jul og var kjempelei, så det blir nok ikke flere slike tepper her. Det er mer spennende med litt mønster. Har vært medlem av Hobbyklubben lenge, men har aldri hatt problemer med avbestillingene.

amylin sa...

Oj, så fin velkomstpakke du fikk! Nøstebarnteppet er supert!

sissels sa...

En skikkelig flott pakke du har skaffet deg her. Du var nå heldig med servicen også da. Jeg har aldri hatt problemer med hobbyklubben så lenge jeg har vært med, og det begynner å bli noen år.

LivM sa...

Deilig teppe du har strikket. Og jammen var det mye fint i velkomstpakken din. Jeg var medlem der tidligere, men fant ikke så mye av interesse siden jeg nesten bare strikker.

Anlen sa...

Hobbyklubben er ikkje så dum, den. Men eg har ikkje bestilt så mykje, det er slik det brukar å vere... Har ikkje hatt vanskar med klubben!