lørdag 14. mars 2009

Sjarmengelen Mia


De herlige sjarmtrollene til Unni har jeg sett i bloggen hennes, og rundt omkring i andre blogger. Synes selvfølgelig at de er utrolig herlige og søte.

For et par uker siden, så jeg tilfeldig at hun hadde ledige plasser på et kurs hun skulle holde i Oslo. Jeg har ikke tenkt så mye på å lage sånne herlige vesner, og jeg har ikke lest boken hennes. Helt impulsivt meldte jeg meg på, og jeg angrer ikke.

Kurset blir holdt hjemme hos et par på Røa. Vi var 5 kursdeltagere i tillegg til verten og vertinnen. Jeg var helt grønn da jeg skulle starte å forme ansiktet, men gjorde så godt jeg kunne. Unni var kjempeflink til å lære bort, komme med tips, og hjelpe oss underveis. Har lært at det er veldig viktig å kose, kose, kose. Kurset varte i litt over 5 timer. Det var mye som skulle læres, så ting gikk slag i slag. Skulle gjerne hatt litt mer tid til å flike/prøve på ting selv, men det kan jeg jo gjøre når jeg skal prøve meg på dette igjen senere.

Litt underveisbilder:

Her er alle ansiktene og hendene klare for steking:


Sjarmengelen min har fått navnet Mia, etter skaperen hennes. Ble nemmelig kalt Mia som liten :-)Jeg kjøpte boken og fire materialpakker, så skal prøve meg på flere etter hvert. Må bli ferdig med en eksamen eller to, før jeg kan sette meg ned og kose meg dette.

Tusen takk til Unni for et kjempeartig kurs!

9 kommentarer:

Vibbedille sa...

ÅÅÅÅÅ eg digger de sjarmtrolla!! Har laget 10 hoder selv etter boka, planer om å lage kropp å strikke lusekofter slik at eg har masse søte nisser til jul! Men da har eg jo GOOOOD tid hehe, men eg liker sånn putle strikking

Kooos deg og ha ei flott helg!

Klem Vibbedille

MirreVirre sa...

Det ble jo bare et helt herlig troll da! Fikk lyst til å leke med cernitt igjen jeg også!
Ha en fin helg!

mono sa...

Supersøt!!!! =)

Bente sa...

Nydelige Mia er et ordentlig sjarmtroll!
Ha ei herlig helg!

Sommertid sa...

Se der ja ! Sjarmtrollet Mia ble kjempefin..artig å lære noe nytt kan jeg tenke meg. Ha en forts fin søndag :)

Henrikke sa...

Den var skjønn.Jeg misunner alle som kan.
Ønsker deg en fortsatt fin søndag

Heidi sa...

Lett å bli forelsket i din sjarmengel Mia, kjempesøt. Jeg har en levende sjarmengel som heter Mia, hun er 10 år. Katter har jeg og, nydelig pus du har. Ønsker deg ei trivelig håndarbeidsuke..

Malin sa...

Åh! noe så skjønne!!
Søte små ansikter:)

Takk for besøket hos meg.. nå skal jeg kose meg inne hos deg litt.

Klem

Elisabeth sa...

Kan virkelig tenke meg at dette var et knallbra kurs! Og Mia ble jo bedårende. Kunne ikke sagt at dette var din første av dette slaget ;)