mandag 13. april 2009

Siste dag i påsken :-(

Da var den etterlengtede påskeferien nesten over, og det på null komma niks. Har vært rolig hjemmepåske med god mat, familie og venner. Litt påskegodt, påskekrim og påskestrikk har det også blitt.

Påsken må sies å ha vært trist, da den ene kattungen (10 mnd), Nemi, ikke har kommet hjem etter at hun gikk ut lørdag kveld forrige helg (dvs. den 4. april). Vi har leita rundt i nabolaget, langs motorveien og jernbanen uten resultat. Lille pusejenta vår har aldri vært borte mer enn litt under et døgn, og vi er veldig bekymra. Hun er veldig forsiktig av natur, men elsker å være ute. Sterilisert er hun også, så hu burde ikke farte pga unger eller noe sånt. Vi krysser fingrene for at hu plutselig dukker opp. Det er rart hvor mye følelser man har for et dyr, og hvilken fortvilelse det er når de blir borte. Har blitt felt en god del tårer ja.

Har ingen helt ferske bilder av Nemi på denne PC'en, men her er hun ca 3 mnd gammel:

Jeg kjemper tappert videre mot ufohaugens enorme omfang. I påsken har jeg ikke gjort så mye håndarbeid, har ikke fått roa, nå som vi har savnet Nemi. Men jeg har fått gjort ferdig en UFO som var bortimot 6 år! Det som gjensto for å få buksen ferdigstilt var å feste alle tråder, sy ned linningen samt sy vaffelsøm.

Buksen er en del av et babysett. Lua har vært ferdig lenge, men det var før jeg begynte å blogge, så viser fram den også. Det hører også en kjole og jakke til settet, disse er også UFOer. Kjolen står klar for å forvandles fra UFO til FO.

Detaljer buksebein, vaffelsøm og heklet kant:

Detaljer lue:


Fargegjengivelsen er dessverre ikke helt god. Buksen er lyse gul.

Fakta:
Mønster: Dale baby 135, design nr. 2
Garn: Dale babyull
Farger: Lyse gul, lyse grønn, lilla og syrin
Garnforbruk: 110 gram
Pinnenr: 2 og 2,5
Heklenål: 2.0
Str: 12 mnd
Til hvem: Fremtidige arvinger

Nå bærer det tilbake til hverdagen, og det i 120 kilometer i timen. Har eksamen i IFRS (internasjonale regnskapsregler) den 30.april og jeg har ikke kontroll på faget enda. *HJELP* Så det blir nok en god del lesing fremover og lite hobby og blogging:-(

11 kommentarer:

mimouna sa...

Så leit med pusen. Man blir jo så glad i slike små.

Settet du strikker blir fint, godt å få unna UFO-er. Og lykke til md lesing og eksamen!

mono sa...

Nydelig babysett!! =)

Krysser fingre, labber og tær her for at pusa dukker opp igjen...

Kicki sa...

Huff, skjønner godt at du har vært trist. En blir så utrolig glad i dyrene. Ønsker deg masse lykke til på eksamen!

Sommertid sa...

jepp..nå står hverdagen rett rundt hjørnet her..idag har klargjort til morgendagen...da er det full fart med bhg..og jobb..for de som skal dit.
Håper dere finner Nemi..om ikke annet får vite hva som har skjedd med henne...
Lykke til med lesinga..her i heimen er det lesing til eksamen i mai.
Ha en forts fin uke

Nitus sa...

Nydelig babysett,håper vi får se resten av settet når ufoene kommer frem.

Håper lille Nemipusen snart kommer hjem igjen.

Bodilmor sa...

Så leit å lese om pus, håper hun kommer til rette igjen.

Og et helt utrolig flott babysett.

LinnMarit sa...

flott babysett du har laget, nydelig altsaa, og saa krysser vi fingre og taer for at Nemi dukker opp igjen..min lille pusekatt var bort i tre og en halv maaned da hun var to aar, naa er hun snart 10aar gammel:)

turvid sa...

Nydelig babysett!

Tani sa...

Kjempeflott baby sett, og for en nyyydelig pus!!!Koselig blogg du har, kommer snart på besøk igjen...Hilsen fra sørlandet.

Linda sa...

huff jeg håper Nemi finner veien hjem igjen,,;(

chocolatehead sa...

Så trist å lese om Nemi, håper hun kommer til rette snart!! Knøttekatten min heter også Nemi, og hun er heldigvis veldig hjemmekjær. Vi krysser fingre og poter for at vesla deres kommer hjem igjen.

Supersøte babyklær du har strikket :)